Среда, Мај 24, 2017
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Click on the slide!

Објект Фармас МН

Click on the slide!

Објект Фармас МН

Click on the slide!

Фармас МН магацин

Click on the slide!

Фармас МН магацин

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

ФАРМАС МН е веледрогерија формирана 2008 година. Наша главна активност е дистрибуција и застапништво на повеќе фармацевтски компании (регистрација и маркетинг, учество на тендери). Организираме чување и дистрибуција на лекови, ОТЦ производи, медицинска опрема, диететски производи, козметика, средства за хигиена и други фармацевтски и медицински продукти.

Нашата визија е:

 • да изградиме моќна и модерна веледрогерија, еколошки свесна, способна за достигнување на највисоките цели во продажба, дистрибуција, претставување и истражување на пазарот, стимулирање на фармацевтските и медицинските знаења во Република Македонија и во регионот
 • да бидеме меѓу првите три веледрогерии во Република Македонија
 •  

   

  GHIACCIO SINETICO SPRAY- Ice spray

  СПРЕЈ со ублажувачко дејство при повреди

   

  Читај повеќе: Ice Spray

   

  HYALURONICA®

  ФАРМАС МН обезбедува застапништво и дистрибуција на палетата која опфаќа дерматологија, естетска медицина и реконстуктивна хирургија

  Дел од портфолиото:

  • HYALURONICA® dermal fillers and VMR mesotherapy линија за лице, тело и коса.
  • Следните проекти вклучуваат пилинг на кожа за ефективно обновување

  Повеќе на http://www.hyaluronica.com/

     

  Застапниции сме и дистрибутери на комплетната палета на производи на

  HealthWatchSwiss

  Опфатени се програмите Нефрологија, Онкологија, Офталмологија и др.

  (Iron Sucrose, Iron Gluconate, Paricaltol, Levocamitine; Zolendronic Acid, Palonosentron; Dorzocamide, Tobramycin, Levofloxacin; Olopatadine)

   

  http://healthwatchswiss.eu/

   

   

  Застапуваме и дистрибуираме дел од палетата - Диететски производи и Медицински средства.

  Соработката е во фаза на проширување на целокупната палета на Александар МН.

  Screen-Shot-2015-02-11-at-18.53.49_03

  Screen-Shot-2015-02-11-at-18.53.49_13

  Повеќе информации на:

  http://www.aleksandarmn.com/

     

  A T O S  M E D I C A L

  PROVOX СИСТЕМ

   

  • PROVOX ГЛАСОВНИ ПРОТЕЗИ и додатоци (за корисници и професионалци)

  • PROVOX HME систем (размена на топлина и влага)

  • Поддршка, едукативни материјали
   

  Понуда на дефибрилатори за здравствени пунктови

  Дефибрилатори од гамата производи на SCHILLER Швајцарија за која нашата компанија е овластен дистрибутер за Р. Македонија.

  SCHILLER e еднa од водечките компании во светот за развој, производство и дистрибуција на медицински помагала за кардиопулмонална дијагностика, следење и мониторинг на пациенти како и апарати за ургентната медицина.

  ПОНУДА:

  Автоматски (полуавтоматски) дефибрилатор
  SCHILLER FREDEASY

     

  A M B U


   

  Богата понуда на продукти и опрема наменети за грижа на пациентите. Од категоријата на итна медицинска помош, ФАРМАС МН во Македонија ги дистрибуира:

  • добро познатите „манекени„ за тренинг

  • маска за оживување МАРК IV

  спремни сме да обезбедиме дистрибуција и на останатите производи од целата палета на АМБУ

   

   

   

  A G F A


  • дентални, рентген и мамографски филмови; хемикалии;
  • апарати за развивање и сушење

     

  MEDISIGN


  • апарати за мерење на гликемија
  • тест ленти за проверка на гликемија
   

  OLYMPUS

   

   

   

     

  F E N W A L

   


     

  Странски застапништва